Rólunk

HÍMER Termál Panzió Étterem (volt Hőfürdő Étterem)  szállás és étkezési lehetőségeket biztosít, a tőlünk 50 méterre lévő Zsóry Gyógy- és Strandfürdőben  pihenni és gyógyulni vágyó vendégeknek.

A szállótól kb.100 méterre lévő Megyei Reuma Kórházzal kapcsolatunk van kezelésekre, melyeket partnereink általában rajtunk keresztül vesznek igénybe. Az általunk bonyolított kórházi kezelésekhez segítséget nyújtunk. A kórházi kezelések költségeit – amennyiben orvosi beutalóval történik – úgy részben vagy egészben a TB fedezi, a kezelési árak alacsonyak.A panzió a fürdőn belül van, de a gyógyfürdő nem a cégünk kezelésében van. Szállóvendégeinknek kedvezményes áru belépőt válthatnak recepciónkon.

 Panziónk 1-2-3 és 4 ágyas, mosdóval, zuhanyzóval, WC-vel felszerelt szobáiban és 4+1 fős lakosztályban (2 szoba + társalgó) pihenhetnek kedves Vendégeink. Kényelmüket szolgálja még a minden szobában meglévő színes televízió (mely magyar, angol, német, lengyel, illetve szükség esetén más nyelvre is átállítható), és a minibárral ellátott hűtőszekrény. Szobáinkat 1, 2, 3 illetve 4 fő veheti egyenként is igénybe. Egyszerre 52+13 fő szállóvendég pihenését tudjuk biztosítani. Egyes szobák pótágyazhatóak. A férőhelyek száma folyamatosan bővül.

A panzió 07.00-22.00-ig tartó  nyitva tartással üzemel.

A panzióhoz tartozó nyitott parkoló 6.00 órától 22.00 óráig nyitva és ingyenes,  és  22.00 órától reggel 6.00-ig ZÁRVA.

Az étkezést 07.00 – 18.00 óráig teljes körűen, 18.00-20.00 óra között csökkentett választékkal nyújtjuk. 80 fős éttermünk ételválasztéka minden igényt kielégítő, kb. 70 féle étel közül választhatnak vendégeink. Nyáron 300 fős önkiszolgáló éttermet is üzemeltetünk. Étkezési és szállásáraink a legalacsonyabb árfekvésűek.

Csoportoknak, közvetítő partnereinknek 10 % jutalékot tudunk adni.


Régi  Ilyenek voltunk   Thermál Panzió Étterem  Ilyenek lettünk

«Vissza

Copyright 2011 Hímer Termál Panzió Étterem | All Rights Reserved.
Designed by Diversity | WordPress&Sitebuild: Amistyle Webdesign